Hayat Sırları Dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.11.2017
72
Hayat Sırları Dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sırları ilk bölüm ile ekrana geldi. ilgi çeken konusuyla seyircisini ekrana kilitleyen Hayat sırları samimiyeti, acıyı, tehlikeyi ve bir o kadar da sevgi dolu sahneleri ekrana getirdi. Hayat Sırları 2. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Hayat Sırları 1. bölümünde sevgi dolu bir ailenin birbirinden sakladıkları sırları, samimiyet dolu yuvanın tehlikeyle dolu hikayesini anlattı. Hayat Sırları 1. bölümüyle 1 Kasım Çarşamba günü 20.00de star tvdeydi.

HAYAT SIRLARI İLK BÖLÜM ÖZETİ

Bir tarafta Burak ve Seherin kalpleri acıtan, tutkulu ve gizemli aşk hikayesine tanık olurken, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanının ve Kuzgun mutfağının her bir merdivenine, duvardaki her çatlağına sızan sımsıcak sevgi dolu hikayesine ortak olacağız. Hayat onları öylesine sıkıştıracak ki, bu sevgi dolu aileyi temellerinden sarsacak, usul usul yaklaşan büyük tehlikenin, her birinin canlarını acıtan sırların tek tek açığa çıkması, beklenmedik bir anda hayatlarını darmadağın edecek. İstanbulun gözden uzak semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasında 20 masalık dünyalarında büyük bir özenle hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi her şeye rağmen ayakta durmaya, hayatta kalmaya çalışacak. Büyük sırlar yüklenmiş bu hikaye, dokunduğu her kalbi ısıtırken yakacak; okşarken acıtacak. Yüreğindeki sırları sırtında taşımak zorunda kalmış her seyirci bu sıradışı hikayenin suç ortağı olacak ve hiçbir seyirci Kuzgun Lokantadan boş dönmeyecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.