Hayat Şarkısı 46. bölüm fragmanında Kerim ve Hüseyin kaçırılıyor

14.03.2017
75
Hayat Şarkısı 46. bölüm fragmanında Kerim ve Hüseyin kaçırılıyor

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Şarkısı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde bu akşam Cem, Kerim ve Hüseyini kaçırıyor. Cevher ailesine olan nefretini kusmaya başlayan Cem, Kerim ve Cemi öldürecek mi? Nilayın istenme merasiminde gelen kaçırılma haberi herkesi bir anda tedirgin eder. Hayat Şarkısı heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile bu akşam Kanal D ekranında.

Hayat Şarkısı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının fenomen dizisi Hayat Şarkısında bu hafta Kerim ve Hüseyin, Cem tarafından kaçırılıyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, ecem özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimler kadroda yer alıyor. Hayat Şarkısı dizisinde Kerim ve Hülyanın kaçırılma haberi Nilayın istenme merasiminin ortasına bomba gibi düşüyor. Hayat Şarkısı 46. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam Kanal D ekranında.

HAYAT ŞARKISI 46. BÖLÜM ÖZETİ
Hayat Şarkısı 46. Bölümde; Kerim ve Hüseyin’in kaçırılma haberi Nilay’ın istenme merasiminin tam ortasına bomba gibi düşer.

Kerim ile Hüseyinin kaçırılma haberi şok etkisi yaratır. Cem’in ikisinin hayatına karşılık olarak ilettiği talepleri Bayram ile Hülya’yı karşı karşıya getirir. Hülya hayatının en zor kararının eşiğindeyken Hüseyin ile Kerim çaresizce Cem’in kurduğu ölüm tuzağından kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.