Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 62. bölüm fragmanı yayınlandı

19.03.2017
72
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 62. bölüm fragmanı yayınlandı

Reytingleri alt üst eden dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın (EDHO) 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni bölümünde Meryem Ceylana Ünal ile evlenmesini söyler peki Ceylan buna ne diyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamı ATVde olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni bölümünde ortalık karışacak. Hızırın planı ne, masadakilere ne olacak? Oyuncu kadrosu ve konusuyla Salı akşamları fenomen hale gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın her bölümü heyecanla bekleniyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. bölüm fragmanı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 62. BÖLÜM FRAGMANI


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesinin ölümünün Meryemin ellerinden geldiğini öğrenen Alparslan, hesaplaşmak üzere soluğu cenaze evinde almıştır. İtiraf etmesi zor olan bu gerçeğe yaşananlara tanık olan hiç kimse inanamaz. Çakırbeyli ailesinin bu yüzleşmeden sonra vereceği tepki merak konusudur.

Davutun yerine getirilen Serkan görevini kötüye kullanarak örgütlere silah satma peşindedir. Bu yüzden vatanına bağlı bir adam olan Hızırın masada söz sahibi olmasına engel olmaya çalışır. Bu süreçte tüm masa üyeleri birbirlerinden habersiz operasyona gönderilir. Serkanın isteği üzerine, gerçekleşecek silah ticareti Hızırdan saklanacaktır. Herkes devletin sınavına tabi tutulduğunu düşündüğünden bu isteğe boyun eğer. Yine dostları tarafından ihanete uğrayan Hızır, arkasından çevrilen işleri öğrenmekte geç kalmaz. Masasının akıbetini düşünen Ünal ise oyun kurmaktaki yeteneğini bir kere daha kanıtlayacaktır. Çevrilen oyunda Suziye de önemli bir görev düşer. Bu Onun Çakırbeylilere son yardımı olacaktır belki de…

Eşyalarını toplamak için evine giden Esra, İlyastan son bir hamle bekler. İsteği, yaşadıkları hayatı terk edip uzaklarda yeni bir hayat kurmaktır. İlyas için ailesini bırakıp gitmek gibi bir durum söz konusu olamaz bu yüzden ayrılık her kadar ağır olsa da bu kararının arkasında duracaktır. Diğer yandan ülkesine gönderilmek üzere olan Suzi de geri dönmek için İlyasın Ona bir neden vermesini beklemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.