Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

14.05.2017
66
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın (EDHO) yeni bölümünde İlyas kendisine yapılan işkencelere rağmen konuşmuyor, peki öldürülecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle Salı akşamı ATVde olacak.

Reyting rekortmeni olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecan yarattı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni bölümünde İlyas kurtulabilecek mi yoksa ölecek mi? Hızır ne yapacak? Tüm soruların cevapları 16 Mayıs Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 69. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 68. SON BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geçtiğimiz hafta henüz Rüstemin kardeşini öldürmesinin şokunu atlatamayan masa üyeleri, Ünal Kaplanı karşılarında gördüklerinde bir kere daha sarsılırlar. Hızırın planları yaşanan beklenmedik gelişmeler sebebiyle sekteye uğramıştır. Yeni plan Rüstemi hayatta bırakıp arkasındakilerin kim olduğunu ve haklarında neler bildiklerini öğrenmek doğrultusunda olacaktır. Hızırın planları yaşanan beklenmedik gelişmeler sebebiyle sekteye uğramıştır. Yeni plan Rüstemi hayatta bırakıp arkasındakilerin kim olduğunu ve haklarında neler bildiklerini öğrenmek doğrultusunda olacaktır.

Davutun planları ise gayet yolundadır. Masada bir dehşet dengesi kurarak, üç büyük gücü birbirleriyle uzlaşmadan iş yapamaz hale getirmeyi başarmıştır. Bu durum Ünal düşmanlığı için bir bahane olacaktır. Şimdi asıl merak konusu ise dengelerin alt üst olacağı bu dönemde masadaki gücün kimin elinde olacağıdır. Gizli iş çevirmeden duramayan Hızır, Tipi ile eski aşkı Gönülün karşılaşmasının arkasından da çıkar. Eminenin karşı olduğu ilişki için bu kez Meryem devreye girer.

Suzi, Hayriye Ana tarafından sorguya çekilir ve duygularını itiraf eder. Nihayet duygularıyla yüzleşen İlyas da sevdiğini kabul edecektir. İlk kez bu kadar keyifli olan ikiliyi günün sonunda kötü bir sürpriz beklemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.