Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

26.03.2017
67
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımcılığını Raci Şaşmazın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın 63. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde büyük bir operasyon yapıldı. Çatışmada Mert kurtarılırken, Ender vuruluyor!.

ATVnin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta 63. bölümü ile ekrana gelecek. Seyircinin heyecanla beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide Hızır, Ceylanın Avni ile görüştüğünü öğrenebilecek mi? sorusu merak konusu oldu. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya ve Kenan Çobanın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28 Mart 2017 Salı akşamı ATVde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde planları bozulan Serkan kendisine Oyun kuranların peşini bırakmamakta kararlıdır. Ünal Kaplan yine stratejik davranarak masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında kılıçlar çekilmiştir artık. Silah beklerken ölümle karşılanan örgüt üyelerinin arkasındakiler hesap sormak üzere ortaya çıkarlar. Avninin başını çektiği bir plan kurulur. İlyas dahil tüm masa ve galeridekiler kapana kıstırılır. Büyük bir çatışma çıkıyor. Çatışmada Ender vurulurken, Mert kurtarılıyor.

Şu sıralar herkesin amacı aynıdır; içerdeki hainlerin ortaya çıkması. Suzinin Amerikaya gidişinin arkasındaki sebep, Avni ile CIA arasındaki bağlantıları çözmektir. Görevinden el çektirildiği bilinen Davut da aslında içerdeki hainler ortaya çıksın diye Serkanın gelişine göz yummuştur.

Arkasındaki güçlerle birlikte yok edilmek istenen Avni için Ceylan da kolları sıvar. Bu işlerin ortasında olan Ceylan ile ilgili taşlar da iyice yerine oturur. Ceylanın yapılan planlar dahilinde Avni ile buluşması Hızıra büyük dert olur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılar. Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçer. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgarı da hala etkisini göstermektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Kaynarca
(Hızır Çakırbeyli)

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakırın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömerin hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Deniz Çakır
(Meryem Çakırbeyli)

Çakırın karısı Meryem net bir insandır. Çakırın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür. Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir. Böyle sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hak ediyorsa evet

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.