Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 61. yeni bölüm fragmanı neler olacak

14.03.2017
76
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 61. yeni bölüm fragmanı neler olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Meryem ve Alparslan arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Peki Alparslan yengesini öldürecek mi? Hızır, kendinden gizli dönen planları öğrenince deliye döner. Peki Hızırın hamlesi ne olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 61. yeni bölümde bu soruların cevapları yanıt bulacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazde yeni bölüm için geri sayım sürüyor. Salı akşamlarının rakipsiz dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda Alparslanın annesinin ölümüne sebep olan kişinin Meryem olduğunu öğrenmesi ile olanlar oluyor. Alparslan gözünü karartarak cenaze evine hesap sormaya gidiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefesleri kesecek 61. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Annesinin ölümünün Meryemin ellerinden geldiğini öğrenen Alparslan, hesaplaşmak üzere soluğu cenaze evinde almıştır.

İtiraf etmesi zor olan bu gerçeğe yaşananlara tanık olan hiç kimse inanamaz. Çakırbeyli ailesinin bu yüzleşmeden sonra vereceği tepki merak konusudur.

Davutun yerine getirilen Serkan görevini kötüye kullanarak örgütlere silah satma peşindedir. Bu yüzden vatanına bağlı bir adam olan Hızırın masada söz sahibi olmasına engel olmaya çalışır. Bu süreçte tüm masa üyeleri birbirlerinden habersiz operasyona gönderilir. Serkanın isteği üzerine, gerçekleşecek silah ticareti Hızırdan saklanacaktır.

Herkes devletin sınavına tabi tutulduğunu düşündüğünden bu isteğe boyun eğer. Yine dostları tarafından ihanete uğrayan Hızır, arkasından çevrilen işleri öğrenmekte geç kalmaz.

Masasının akıbetini düşünen Ünal ise Oyun kurmaktaki yeteneğini bir kere daha kanıtlayacaktır. Çevrilen oyunda Suziye de önemli bir görev düşer. Bu Onun Çakırbeylilere son yardımı olacaktır belki de

Eşyalarını toplamak için evine giden Esra, İlyastan son bir hamle bekler. İsteği, yaşadıkları hayatı terk edip uzaklarda yeni bir hayat kurmaktır. İlyas için ailesini bırakıp gitmek gibi bir durum söz konusu olamaz bu yüzden ayrılık her kadar ağır olsa da bu kararının arkasında duracaktır. Diğer yandan ülkesine gönderilmek üzere olan Suzi de geri dönmek için İlyasın Ona bir neden vermesini beklemektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 60. SON BÖLÜM ÖZETİ

Hızır düşmanlarını pusuya çekmek için gittiği yerde bundan sonra çok zorlanacağı acı gerçeklerle karşılaşır. Görevinden uzaklaştırılan Davutun yerine, Çakırbeylileri bitirmeyi amaçlayan Serkan getirilmiştir. Hızır, ticaretine taş koyma niyetinde olan Serkana teşkilatın içindeki kötü güçler ortaya çıkana kadar katlanmak zorundadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.