Erkenci Kuş 49. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli İzle

16.07.2019
85
Erkenci Kuş 49. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli İzle

Erkenci Kuş 49. Bölüm Fragmanı 23 temmuz 2019 salı star tv izle Erkenci Kuş Son Bölüm yeni Fragmanı Erkenci Kuş 23 temmuz Fragmanı seyret

Erkenci Kuş 48. Bölüm özeti; an, geçirdiği trafik kazasının ardından hayata tutunmaya çalışıyor.

Geçirdiği trafik kazasının ardından hayata tutunmayı başaran Can, hem kendini hem Sanemi şoke eden sağlık sorunu yaşadığını farkına varır. Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.

47. Bölüm özeti
Sanem, Cana hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir.

Canla yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Canın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanemdedir.

Sanem, Cana hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Saneme bir teklifte bulunur. Sanemin teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.

Erkenci Kuş 49. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.