Equalizer 1. Sezon DVD çıkış tarihi Eylül 2021 olarak belirlendi

10.07.2021
79
Equalizer 1. Sezon DVD çıkış tarihi Eylül 2021 olarak belirlendi

Equalizer 1. Sezon DVD çıkış tarihi Eylül 2021 olarak belirlendi Paramount+daki tüm bölümleri izleyebiliyor olsanız da, en sevdiğiniz CBS programlarının DVDlerine sahip olmakla ilgili hala bir şeyler var. Equalizer 1. Sezon DVD çıkış tarihi resmi olarak belirlendi.

Şu anda akış ağlarında en sevdiğiniz TV şovlarından bazılarını izlemek çok kolay. CBS, içeriğinin çoğunluğunun her zaman Paramount+da mevcut olmasıyla bunu çok kolaylaştırır. Ancak bazen şovlar devam eder ve her zaman istediğinizi bulamayabilirsiniz.

En sevdiğiniz programları DVDye almak size biraz daha fazla esneklik sağlar. İnternet bağlantınız hakkında endişelenmenize gerek yok ve kesinlikle başka bir akış platformuna abone olma konusunda endişelenmenize gerek yok. Bir kez ödersiniz ve saklamanız gereken DVDniz olur.

Equalizer 1. Sezon DVD çıkış tarihi belirlendi. Sezonun ön siparişini nasıl vereceğiniz de dahil olmak üzere bilmeniz gereken her şey burada.

Equalizer 1. Sezon DVD çıkış tarihi
The Equalizer Season 1 DVDsini bekleyecek çok fazla bir şey yok . Çıkış tarihi 21 Eylül Salı olarak belirlendi .

Bu, CBS şovlarının çoğundan biraz daha geç ve bunun neden olduğu açık değil. İkinci sezonun , hayranlara DVD sürümüyle sezonu yakalamaları için zaman vermek için Ekim 2021e kadar prömiyer yapmayacağının bir işareti olabilir .

The Equalizer Season 1 DVDsini şimdiden ön sipariş verebilirsiniz . Tüm favori çevrimiçi satıcılarınızda mevcut, ancak Amazona bağlantımız var. Amazondan geçerek fiyat garantisini alırsınız. Ön sipariş vermeyi kabul ettiğinizde fiyatın ne olduğu önemli değil, DVDyi çıkış tarihine kadar en düşük fiyatla alacaksınız.

Ayrıca Amazon Prime ile Amazonda iki günlük ücretsiz kargo ile ön sipariş verebilirsiniz.

Eylül ayına kadar bekleyemezseniz tüm bölümleri Digitalden alabilirsiniz. Tam sezon şu anda mevcuttur, böylece hemen izleyebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.