Elimi Bırakma 5. bölüm 2. fragmanı Azrayı şok eden olay

25.08.2018
75
Elimi Bırakma 5. bölüm 2. fragmanı Azrayı şok eden olay

Elimi Bırakma yeni bölümü için nefesler tutuldu. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma 5. bölümde Azra Merti bulabilecek mi? Sumru verdiği kararla bir kez daha her şeyi alt üst edecek. Feridenin tüm aileyi etkileyecek kararı ise başta Cenk olmak üzere herkesi şaşırtacak

TRT 1in izlenme rekorları kıran yeni dizisi Elimi Bırakma hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile Pazar akşamı seyirci karşısına çıkacak olan dizide Azrayı neler bekliyor?

ELİMİ BIRAKMA 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azra’yı Tarıkın evinde gören Cenk gözlerine inanamaz. Hiç şüphesiz, Cenkin duyguları doğru kararlar vermesini engelleyecektir.

Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir. Bunun sonucunda Azra ikisini de hayatından çıkarır.

Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

Azra ve Cenkin Zorlu Sınavı

Feride, Cenkin elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Merte kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?

ELİMİ BIRAKMA 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.