Dolunay 12. yeni bölümde Deniz yıkıma uğrayacak!

19.09.2017
94
Dolunay 12. yeni bölümde Deniz yıkıma uğrayacak!

Dolunay 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dolunay 12. bölüm fragmanında Ferit ve Nazlı artık birlikte çalışmaya başladılar. Bu durum ikiliyi daha da yakınlaştırarak aralarındaki bağı da kuvvetlendirdi. Karşılıklı zırhlarını kaldıran ikili birbirlerine sarılıp duygusal anlar yaşarken onları gören Deniz şok oldu. Deniz bu durumda Nazlıya olan hislerini bitirecek mi?

STAR TVnin popüler dizisi Dolunay 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümü epey merak ediliyor. Birbirlerine karşı artık daha samimi davranan Ferit ve Nazlı giderek yakınlaşmaya başladılar. Bu durumu gören Denizin morali epeyce bozulmuşken Alyanın Nazlı hakkında Denize söylediği sırrı intikam amacıyla kullanıp kullanmayacağı da merak ediliyor.

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrakın oturduğu Dolunayda başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürele, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik edecek.

DOLUNAY 12. BÖLÜM ÖZET

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır!

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Feritin bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlının tepkisini çekmeden Feritle savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakandan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar.

DOLUNAY 12. BÖLÜM FRAGMAN

Dolunay, 11. Bölümüyle gecenin birincisi oldu!

Dizi, 11. bölümü ile tüm kategorilerinde birinci olarak en çok izlenen dizi oldu.

Dolunay akşam yayınlanan bölümü ile, Tüm Kişiler kategorisinde 6,02 izlenme oranı ve 18,32 izlenme payı, AB kategorisinde 6,78 izlenme oranı ve 19,03 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 6,47 izlenme oranı ve 18,92 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizi, #varmısıniddiaya etiketi ile yayın süresince en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Ferit Nazlının bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbuldan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Feritin ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlının Ferite karşı olan tutumu Denizi cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır. No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrakın oturduğu Dolunayda başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürele, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik ediyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.