Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 23. Bölüm Tanitimi Seyret Tv8

03.12.2020
78
Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 23. Bölüm Tanitimi Seyret Tv8

Çarşamba Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 23. Bölüm Tanitimi Seyret Tv8 Son haftalarda hikayesi farklı yollara ayrılan sürükleyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuna sahip dizi Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm izle sayfasına hoş geldiniz.

TV8 kanalında izleyicisiyle buluştuğu her hafta rekabeti yüksek günde reyting pastasından sahip olduğu pay ile dikkat çeken ve bu başarısını yükselterek devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümü ile nefeslerinizi tutup izleyeceğiniz sürpriz gelişmelerle geliyor. Mehti ile Zeynep’in arası git gide açılırken bu durum karşısında çaresiz kalan Mehti şiddete mi başvuracak? hep birlikte izleyeceğiz.

Dizinin 2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak son bölümü tek parça, reklamsız ve full olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

22.bölüm fragmanı izlediğimizde özet niteliğinde analizimizi şöyle yapıyoruz; Zeynep’in babası Bayram’ın yeniden eve dönmesi bütün huzuru kaçırıyor. Zeynep bu durum karşısında ne yapacağı konusunda büyük kararsızlıklar yaşıyor.

Barış’ın her geçen gün Zeynep’e daha da yakınlaştığını gören Mehti çılgına dönüyor. Bayram ise yine kötülük yapmaktan vazgeçmeyecek gibi durmakta.

Doğduğun Ev Kaderindir Oyuncuları
Demet Özdemir (Zeynep), İbrahim Çelikkol (Mehti), Engin Hepileri (Faruk), Ali Oğuz Şenol (Tolga), Elif Sönmez, Fatih Koyunoğlu, Nail Kırmızıgül (Ekrem), Kazım Sinan Demirer (Bayram), Nurşim Demir (Zeliha), Naz Göktan (Emine), Zeynep Kumral (Müjgan), Senan Kara (Nermin), Zuhal Gencer Erkaya (Sakine)

ATV 10 Aralık Perşembe >> Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Fragmanı

FOXTV 10 Aralık Perşembe >> Mucize Doktor 41. Bölüm Fragmanı

SHOWTV 10 Aralık Perşembe >> Alev Alev 6. Bölüm Fragmanı

KANALD 10 Aralık Perşembe >> İyi Aile Babası 2. Bölüm Fragmanı

STARTV 10 Aralık Perşembe >> Sol Yanım 3. Bölüm Fragmanı

TRT1 10 Aralık Perşembe >> Kalk Gidelim 132. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.