Diriliş Ertuğrul Dizisi 94. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı

02.11.2017
66
Diriliş Ertuğrul Dizisi 94. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı

Diriliş Ertuğrul 93. bölümüyle ekrana geldi. Ertuğrulun yaşadığı ortaya çıktı. Diriliş Ertuğrulu kim kurtardı? Diriliş Ertuğrulun yaşadığı anlaşılan sahne herkesin gözlerini doldurdu. Diriliş Ertuğrul 94. yeni bölüm fragmanı ise hemen yayınlandı

Diriliş Ertuğrul herkes tarafından öldü olarak biliniyordu. Fakat Ertuğrulu köle tüccarı Simkonun adamı Anteus kurtarmıştı. Diriliş Ertuğrul 93. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitledi..Diriliş Ertuğrul yei bölümüyle 1 Kasım Çarşamba günü 20.00de TRT 1deydi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

Herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simkonun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simkonun amacı Ertuğrulu Arese karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmektir. Ertuğrul ise bu durumdan hâlâ habersizdir ve Anteusu kendisini kurtarıp tedavi eden iyi birisi olarak bilmektedir. Peki obaya dönmek için harekete geçen Ertuğrul bunu başarabilecek midir? Obaya varana kadar Ertuğrula eşlik edeceğini söyleyen Anteusun planı nedir?

Diğer yandan Ertuğrulu öldürdüğüne emin olan, bunun şerefine kalede şölen veren Tekfur Ares, Ertuğrulun yaşadığını öğrenince ne yapacaktır? Aresin bu durum karşısındaki yeni hamleleri ne olacaktır? Ertuğrulun tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Beyin kardeşi Bahadır Beyi Çavdar obasına getirtmiştir. Peki Bahadır Beyin gelişi Çavdar Obasında nasıl karşılanacaktır? Aslıhanın bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? Ertuğrulun ölümüyle büyük yıkım yaşayan Kayı Obasında, Ertuğrulun ardından başa geçen Dündar Bey, ağabeyinin izinden gidebilecek midir? Kayı obasında durum ne olacaktır?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.