Diriliş Ertuğrul 82. yeni bölümde Ertuğrul ve Vasilius arasındaki savaş kızışıyor

28.03.2017
82
Diriliş Ertuğrul 82. yeni bölümde Ertuğrul ve Vasilius arasındaki savaş kızışıyor

TRT 1 ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ertuğrul Bey, son dönemde Vasiliusa vurduğu darbelerle onu deliye döndürmüştür. Vasilius kontrol etmek artık çok zor olacaktır. Peki Diriliş Ertuğrulda Kayı Obasının Beyi nasıl bir yol izleyecektir?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrulun 82. yeni bölümü için heyecan dorukta. Yapımcılığını Es Filmin üstlendiği Diriliş Ertuğrulun 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide, Mühimmatları elinden alınan Vasilius, kaladeki hainin kim olduğunu araştırmaya çalışacak. Helenanın bu işin içinde parmağı olabileceğini düşünen Vasilius, bu duruma karşılık nasıl bir karşı hamlede bulunacaktır? Soluk soluğa izleceğiniz yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul 29 Mart Çarşamba akşamı TRT1de.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 82. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 82. BÖLÜM ÖZETİ

Karacahisar kalesinde komutanları öldürdükten sonra, kaleye giriş çıkışların yasaklanması Samsa, Turgut ve Kutluca’yı zor durumda bırakmış Helena’nın yardımıyla tünelden kaçarak kurtulmayı başarmışlardı. Bunun yanında Helena, onlara çok önemli bir bilgi getirmişti. Bu bilgi sayesinde Ertuğrul’lar Vasilius’un getirttiği mühimmatları elde etmişlerdi. Mühimmatları Ertuğrul’lar tarafından alınan Vasilius ardı ardına aldığı darbelerle öfkeden çılgına dönmüştür. Artık Vasilius’u kontrol etmek çok zor olacaktır. Peki Vasilius’un eylemi ne olacaktır? Ertuğrul Vasilius’a karşı nasıl bir karşı hamlede bulunacaktır?

Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlayacaktır. Bu şüphesinin ardından gidecek ve suçluları bulmaya çalışacaktır. Bunun için zekice bir plan yapacak olan Vasilius, acaba istediği neticeye ulaşabilecek midir? Diğer yandan Dündar gittikçe Günyeli’ye bağlanmakta, Günyeli ise gün geçtikçe Hayme Ana’ya kendini sevdirmektedir. Halime bu durumdan ziyadesiyle rahatsız olmaktadır. Ertuğrul Dündar’ı Günyeli meselesinden uyarmıştır. Peki Dündar, abisinin uyarılarını dikkate alacak mıdır?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.