Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı İşte başlayacağı tarih.

03.11.2018
67
Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı İşte başlayacağı tarih.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeni sezon ilk bölümüyle bu hafta izleyicisiyle buluşacak olan Diriliş Ertuğrulun 122. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğruldan heyecanlandıran ve meraklandıran ilk görüntüler.

TRT 1de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul, hayranlarına müjdeyi verdi. Bu hafta başlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRTnin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrulun merakla beklenen 5. sezon başlama tarihi belli oldu. Metin Günayın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi 7 Kasım Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Mehmet Bozdağ, Dünyanın pek çok bölgesinde, 65ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak” dedi.

Başarılı yapımcı, “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.