Çukur 46.Bölüm Fragmanı özeti 10 Artalık 2018

03.12.2018
78
Çukur 46.Bölüm Fragmanı özeti 10 Artalık 2018

Çukur Dizisi 46.Bölüm Fragmanı özeti 10 Artalık 2018 pazartesi Çukur 46.Bölüm Fragmanı izle Çukur Son Bölüm yeni Fragmanı seyret show tv

Çukur 45.Bölüm özeti;
Ersoyun Yamaça olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirecek.

Mahsun ve Çeto, Koçovalılara oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşayacaklar. Bu, her ikisinin de Koçovalılara karşı daha acımasız planlar yapmasına yol açacak. Daha doyamadan sevdiği kadın ile oğlu elinden alınan Vartolu, Karakuzuların isteğini yerine getirecek. Kimyagerin peşine düşen Yamaç ve Cumali, her adımlarında Vartoluya daha da yaklaşacaklar. Vartolunun bu sırrının ne zaman açığa çıkacağı merakla beklenecek. Selim, Emmi ve İdrisin takdirini toplayacak bir yardımda bulunurken, Ersoyun Yamaça olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirecek.

Yamaç Vartoluya destek olmaya çalışırken Çetonun, Bu gece o rövanşı alacağız! sözleri başlayacak heyecan dolu mücadelenin sinyallerini veriyor. Mahsunun Celasunu öldüresiye dövdüğü, Karakuzuların tehditlerine tahammülü kalmayan Vartolunun, Çeto ile hesaplaşmasının gerilimi yükselttiği tanıtımda Ersoyun Yamaça şartı merakla bekleniyor.

Çukur 45.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.