Çocuklar Duymasın Dizisi 67. Bölüm Sesli Fragmanı izle

30.01.2019
88
Çocuklar Duymasın Dizisi 67. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Çocuklar Duymasın 67. Bölüm Fragmanı sesli 6 şubat 2019 çarşamba Çocuklar Duymasın 67. Bölüm tanıtımı izle Çocuklar Duymasın Son Bölüm Fragmanı kanald

Çocuklar Duymasın 66. Bölüm özeti

Ünlü fenomen Halil Söyletmez, bir gün boyunca hiç tanımadığı bir ailenin evinde misafir olacaktır. Taş Fırın Haluk başta hiç istemese de, Meltem ve Zeynepin ısrarlarına dayanamaz, Halil Söyletmezin eve gelmesini kabul eder. Haluk hariç herkes Halil eve geleceği için çok heyecanlıdır. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Halil geldiğinde çok belalı bir misafir olacak ve başta Haluk olmak üzere herkesi çıldırtacak şakalar yapacaktır.

Ünlü fenomen Halil Söyletmez bir gün boyunca hiç tanımadığı bir ailenin evinde misafir olacaktır. Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00de Kanal Dde!

Öte yandan Meltemin Almanyada yaşayan yakın bir arkadaşının oğlu Element, Türkiyeye gelir. Türkiyede kaldığı süre boyunca da Halukn iş yerinde staj yapacaktır. Elementin Ercüment adında baş belası bir de abisi vardır. Taş Fırın Halukun Element ve Ercüment ile ilk karşılaşması birbirinden komik anların yaşanmasına neden olur.

Meltem gizemli bir kişi tarafından telefonlar almaya başlar. Meltemin kim olduğunu bilmediği bu kişi, Meltemi yakın takibe almıştır. Bu durumu herkesten gizleyen Meltemin ne yapacağı büyük merak konusudur.

Çocuklar Duymasın 66. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.