Çocuklar Duymasın 59. bölüm de Meltem ve Sultan kavga ediyor 2018

28.11.2018
70
Çocuklar Duymasın 59. bölüm de Meltem ve Sultan kavga ediyor 2018

Çocuklar Duymasın 59. bölüm fragmanı yayınlandı Meltem ve Sultan kavga ediyor Çocuklar Duymasın 59. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal Dnin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Meltem ve Sultan kavga edecek. İki dünür arasındaki ipler kopmak üzeredir. İşte Çocuklar Duymasın 59. yeni bölümden heyecan dolu dakikalar.

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın yeni bölümünde heyecan dorukta. Çocuklar Duymasın 59. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de kanal Dde.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Meltem ve Sultanın çok şiddetli bir şekilde kavga ettiğini öğrenen Haluk hemen eve gider. Haluk ve Rıza, Meltem ve Sultanı kavga ederken görünce ne yapacaklarını şaşırırlar. İki dünür arasındaki ipler kopmak üzeredir. Haluk ve Rıza bile, Meltem ve Sultanı ayıramaz. Sabrı ve hoş görüsüyle bilinen Meltemi bile çileden çıkartan, Sultanla kavga edecek boyuta getiren nedir?

Öte yandan Taş Fırın Haluk, çok yakın bir arkadaşından bir hediye alır. Arkadaşı Haluka maket hediye etmiştir. Ancak sadece hediye etmekle kalmaz, ısrarla Halukun bu maketi yapmasını ister. Haluk, arkadaşını mutlu etmek adına maketi bitirdiğini söyler. Ancak arkadaşı maketi görmek isteyince ortalık karışır! Tuna, sosyal medyada adına sahte bir hesap açıldığını öğrenince küplere biner. Bu Tuna için büyük bir felakettir. Tunanın adına açılan sahte hesap, aynı Tuna gibi paylaşımlar yapmakta, Gönülün, Mervenin fotoğraflarını paylaşmaktadır. Tuna, sahte hesabı kapattırmaya çalışırken başına daha büyük dertler açar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 59. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.