Çocuklar Duymasın 57. bölüm de Haluk en zor anlarını yaşıyor

14.11.2018
83
Çocuklar Duymasın 57. bölüm de Haluk en zor anlarını yaşıyor

Çocuklar Duymasın 57. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal Dnin büyük ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümde Taş Fırın Haluk, en zor anlarını yaşayacak. İşte Çocuklar Duymasın 57. yeni bölümden şaşırtan anlar.

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın yeni bölümde heyecan dorukta. Çocuklar Duymasın 57. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de kanal Dde.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 57. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sultanın on kilo fazlası vardır. Bu on kiloyu vermeden de, Havuç ve Simayın evlenmesini istememektedir. Düğünü ertelemek istemeyen Havuç ve Simay, Meltem ve Haluktan yardım ister. Meltem, Sultann kilo vermesine yardımcı olmak için herkesi diyete sokar. Artık Haluk ve Rıza dahil herkes, Sultana destek olmak için diyete girmiştir. Bu konuda en çok zorlanan Taş Fırın Haluk olacaktır.

Gönül, Tunanın kendisi hakkında yazdığı mesajı öğrenince çok sinirlenmiştir. Zero Tunanın kendini affettirmesi için tek bir şansı vardır. Ancak bu sefer kendini affettirirken oldukça zorlanacaktır. Öte yandan Haluk, Havuç ve Simay için bir ev bulur. Bu sefer de Havuç ve Simay evi satın mı alsın yoksa kiralasın mı tartışmaları ortaya çıkar. Bütün bunlar yaşanırken, Arda ise Havuçun mutluluğuna gölge düşürmek için en kötü planlarından birini devreye sokar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.