Çocuklar Duymasın 3. yeni bölümünde Tuna nın başı belaya giriyor!

05.08.2017
78
Çocuklar Duymasın 3. yeni bölümünde Tuna nın başı belaya giriyor!

Çocuklar Duymasın 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fenomen dizi Çocuklar Duymasında bu hafta Tunanın bir hatası büyük olaylara yol açacaktır. Merakla beklenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü yarın akşam Kanal Dde izlenebilecek.

Çocuklar Duymasın Pazar akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Çocuklar Duymasının 3. yeni bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. dizide Tuna büyük bir hata yaparken imdadına Haluk yetişiyor, peki durumu düzeltebilecekler mi? Sevilen dizi Çocuklar Duymasın yarın akşam Kanal Dde olacak.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Site hayatlarında komşuluk ilişkilerinin yok olduğunu düşünen Taş Fırın Haluk, oturduğu sitede komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmak için bir organizasyon yapar. Tüm siteyi eve davet edecek ve komşularıyla tanışıp sohbet edecektir. Ancak Haluku büyük bir sürpriz beklemektedir.

Zero Tuna erkek arkadaşlarına atacağı bikinili kız fotoğrafını yanlışlıkla Gönülün de içinde bulunduğu TEOG grubuna atınca ortalık karışır. Tunanın yardımına Haluk koşarken, ikilinin Gönül görmeden bir an önce fotoğrafı silmesi gerekmektedir. Meltem üç boyutlu film izlemek için sinemaya gitmek ister. Bunun için Haluku ikna etmeye çalışır. Meltem sinemada başına geleceklerden habersizdir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.