Çocuklar Duymasın 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.11.2017
76
Çocuklar Duymasın 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 15. bölümünde herkesi şaşırtarak ekranlara geldi. Çocuklar Duymasın 15. bölümde Meltem Haluktan boşanmak istedi. Çocuklar Duymasının taş fırın erkeği Haluk ise evi terk etti. Çocuklar Duymasın 16. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Çocuklar Duymasın 15. bölümde heyecan doruktaydu. Kanal Dde Pazar akşamları izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlanan bölümü sevenlerini üzdü. Peki efsane çift Meltem ile Haluk yollarını tamamen ayıracak mı? İşte Çocuklar Duymasın son bölüm özeti…

ÇOCUKLAR DUYMASIN 15. BÖLÜM ÖZETİ

Haluk için her şey yolunda giderken, Meltem birden ayrılmak istediğini söyleyince Taş Fırın Halukun hayatı alt üst olur. Haluk, Meltemin ayrılık isteğine çok üzülse de, onun bu kararına saygı duyar.

Haluk, Meltemin ayrılık kararını duyar duymaz evi terk eder. Kimse uzun süre Haluka ulaşamaz. Halukun nereye gittiği büyük bir merak konusudur. Bundan sonra hiçbir şey, ikisi için de eskisi gibi olmayacaktır.

Meltem, hayalini kurduğu hayata artık daha yakındır. Haluk ve Meltemin boşanacağını duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Gönül ve Tuna onları tekrar bir araya getirmek için çabalasa da Meltem kararından dönecek gibi değildir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.