Cesur ve Güzel 4. bölüm fragmanlarında Cesur intikam peşinde

30.11.2016
82
Cesur ve Güzel 4. bölüm fragmanlarında Cesur intikam peşinde

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Cesur ve Güzel 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Cesur ve Güzel 4. bölümde Sühan, Banu ve Cesuru konuşurken duyar. Duydukları karşısında şoke olan Sühan şimdi ne yapacak. Sühan ve Cesur arasında ki yakınlaşmadan rahatsız olan Banu kendince hamlesini yapacaktır. Cesur ve Güzel 4. yeni bölüm fragmanları ile yarın akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Cesur ve Güzel 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğullarının yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi yarın akşam nefes kesen yeni bölüm ile ekrana geliyor.

CESUR VE GÜZEL 4. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur, intikam planlarına başlıyor

O “İlk Öpücük” Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da , ikisi de, o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar.

Banu bu öpücükle Cesur’u kaybedeceğini hisseder. Cesur’u, Sühan’dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır.

CESUR VE GÜZEL 4. BÖLÜM FRAGMANI

Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesurla ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider.

Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir Oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.

Yayın Günü: 1 Aralık Perşembe
Yayın Saati: 20.00

CESUR VE GÜZEL PERŞEMBE AKŞAMININ REYTİNG REKORTMENİ

Zirvenin sahibi oldu!

Dizinin geçen hafta yayınlanan üçüncü bölümü 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Cesur ve Güzel, 9.04 reyting ve %20.86 izlenme payı ile bu kategoride tüm rakiplerini geride bıraktı.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.61 reyting ve %22.05 izlenme payı, ve Tüm Kişiler’de 7.51 reyting ve %17.54 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında ikinci oldu.

CESUR VE GÜZEL 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI


ÜÇÜNCÜ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin geçen hafta star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan üçüncü bölümünde; Cesurun gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, onu takip edip, köşeye sıkıştırmayı başardı. İstanbuldaki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısına gidince karşısına çıkan manzara Sühanı zor durumda bıraktı.

Hamilelik yalanı ortaya çıkmak üzere olan Cahide ise, Hülyayla başlattığı oyunu sürdürmeye devam ediyor.

Cesur’un hayatında çok özel bir detay bulan Sühan, Cesur’a hayranlık duymaya başlıyor. Cesur ve Sühan’ın İstanbul’da baş başa yiyecekleri akşam yemeği onları daha da yakınlaştırır. Aralarındaki mesafenin hızla yok olması sadece Banu’yu çok rahatsız eder.

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme alıp yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği dizi, her Perşembe saat 20.00’de Star TV ekranlarında.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.