Bu akşam Masumlar Apartmanı var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?

07.09.2021
79
Bu akşam Masumlar Apartmanı var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?

Bu akşam Masumlar Apartmanı var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi sezonu başladı. Masumlar Apartmanı’nın yeni sezonu izleyicisi tarafından merakla bekleniyor. Seyirciler eylül ayı ile birlikte sıklıkla “Masumlar Apartmanı ne zaman başlayacak?” sorusunu yöneltiyor.

Masumlar Apartmanının yayın gününde dizinin takipçileri yeni sezon tarihini merak ediyor. Bu nedenle de “Masumlar Apartmanı bugün var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?” sorusuna cevap aranıyor.

MASUMLAR APARTMANI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Masumlar Apartmanının ne zaman başlayacağına yönelik kanaldan ve yapımcılardan bir duyuru gelmedi. Dizinin yeni sezonunun eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmış değil.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İncinin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İncinin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İncinin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir. Safiye bir yandan Han ve İncinin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Nacinin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. Esat ise Gülbenin neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülbenle konuşmayı başarır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.