Bodrum Masalı 29. yeni bölüm 2. fragmanında Faryalı için zor günler

26.03.2017
86
Bodrum Masalı 29. yeni bölüm 2. fragmanında Faryalı için zor günler

Bodrum Masalı dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Yayına giren Bodrum Masalı 29. yeni bölüm 2. fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Dizide bu hafta birbirlerini uzun yıllar sonra bulan Faryalı, Maya ve Aslı birlikte vakit geçirmeye başlıyorlar! Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Bodrum Masalı, bu akşam Kanal Dde.

TMC yapımcılığında ekrana gelen, Kanal Dnin sevilen dizisi Bodrum Masalı bu akşam ekrana gelecek olan 29.yeni bölümün 2. fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı yeni bölümünde, Bora, kendisini Yıldıza anlatmak istiyor; Faryalı ile Yıldız yol ayrımına gidiyorlar! Atinaya geri dönmeyi planlayan Maya, kızı Aslıyı da götürmek istiyor!

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan çiçek Deniz, Hilmicem İntepe, Ezgi Şenler, Bora Cengiz, Serhan Onat, Serel Yereli, Zehra Yılmaz ve Kaan Çakırın paylaştığı Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı 20.00de Kanal Dde!

Bodrum Masalı dizisinde bu hafta Yıldız, Maya geldikten sonra kendisine ilgi göstermeyen Faryalıya karşı kırgındır. Yıllar önce Faryalının Mayadan kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şok yaşayan Yıldız, büyük bir ikileme düşer. Her ne kadar Aslının ailesini bulmasına sevinse de Faryalının geçmişteki yaşadıkları onu rahatsız eder. Üstelik Mayanın Bodruma gelişiyle, yeniden tattığı aşk sekteye uğramıştır.

Bora ise Yıldıza kendi niyetini açıklamak ister. Yıldızın herkesten uzak kalmak istediği süreçte, yanından ayrılmaz. Ateş ise ailesi için en doğru kararı vermek için uğraşırken, Yıldız ile Faryalının ilişkisini büyük bir tehlike beklemektedir.

Aslının babası olduğunu öğrenen Faryalı ile Ateş gelecekleri hakkında konuşurlar. Aslının sevgilisi Ateş, bu durum hakkındaki kafa karışıklığını gidermek istiyor.

Herkesin keyfini kaçırdığını düşünen Maya, Atinaya dönmek için hazırlıklar yapar. Aslıya da kendisiyle Yunanistana gelmesini teklif eder. Ateş ile Lalin yakınlaştığını gören Aslı, büyük bir ikileme düşer.

BODRUM MASALI 29. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 29. BÖLÜM ÖZETİ
Geceyi Faryalıdan uzakta eski evlerinde geçiren Yıldız, Sabah Borayı karşısında bulur. Bora, Yıldızı hayatında çok önemli biri olan annesine götürür. Faryalı, Maya ve Aslı yıllar sonra toparlanmış bir aile gibi vakit geçirmeye başlarlar. Mayanın bundan sonra ne yapacağı en büyük soru işaretidir; evine mi dönecek, Bodrumda Aslının yanında mı kalacak? Bu durum, Faryalının hem Yıldızla hem Ateşle ilişkisini etkileme potansiyeline sahiptir.

Evren, Lali Bora konusunda sıkıştırmaya devam ederken, Gözdenin herkesin hayatını etkileyecek bir sırrı ortaya çıkar. Aslı ise Ateş ve Lali yakınlaşmış halde yakalar ve büyük bir ikileme düşer.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.