Bodrum Masalı 28. bölümünde Maya ve Aslı birbirine kavuşuyor

19.03.2017
78
Bodrum Masalı 28. bölümünde Maya ve Aslı birbirine kavuşuyor

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı 28. bölümüyle ekranlara gelecek. Bodrum Masalı’nın yeni bölümünde Aslı gerçek annesi Mayaya kavuşacak, gözyaşları sel olacak. Yaşanan bu gelişme Faryalı ve Yıldız arasında nasıl bir etki yaratacak? Bodrum Masalı bu akşam Kanal Dde.

Bodrum Masalı 28. Bölümde; Boranın, Mayaya olan ilgisi artıyor; Lalin bu durumdan rahatsız olduğunu anlayan Evren bunu kullanmaya çalışıyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Mart Pazar 20.00de!

Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslıyı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldızın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Mayanın varlığı ikili arasına girmeye başlar.

Bora, Mayayı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lali avucunun içine almış, Boranın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Mayanın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

BODRUM MASALI 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.