Black Widow HBO Max’te mi?

12.07.2021
69
Black Widow HBO Max’te mi?

Black Widow HBO Maxte mi? Black Widowun bekleyişi sonunda bitti! Pandemi ile ilgili birkaç gecikmeden sonra, Marvelin uzun süredir üzerinde çalıştığı Scarlett Johansson liderliğindeki filmi nihayet sinemalarda açıldı ve bir Marvel Sinematik Evren filmi olmadan geçen iki yıla son verdi .

Sonunda sinemaların yeniden açılmasıyla, Black Widow , Marvelın gişeye dönüşünü başlatma şansına sahip olacak, ancak filmi kendi evlerinin rahatlığında izlemeyi umut edenler için gümüş bir astar var!

The Boss Baby 2 ve Cruella gibi diğer birçok yeni sürüm gibi , Marvelin en yeni orijinali sadece sinemalarda gösterilmekle kalmayacak, aynı zamanda film gösterime girdiği gün aynı gün yayınlanmaya başlayacak.

HBO Max, son aylarda en büyük filmlerin çoğu için bir hedef nokta haline geldi, ancak Marvelin en son uzun metrajlı filmi akış hizmetine mi girecek yoksa hayranlar filmi yakalamak için başka bir akış hizmetine mi bakmak zorunda kalacak?

Black Widow HBO Maxte mi?
HBO Max, Godzilla vs. Kong, In the Heights ve Mortal Kombat dahil olmak üzere yakın zamanda birçok sinematik teklife ev sahipliği yaptı , ancak aboneler için talihsiz haber, filmin Marvels Black Widowa ev sahipliği yapmayacağı . Aslında, filmin HBO Maxte yayınlanmaya hazır olması pek olası değil.

Bir Marvel Studios filmi olarak, Black Widow bunun yerine yalnızca Disney Plusta yayınlanacak ve Premier Erişim düzeyinde kullanılabilirlikle başlayacak ve sonunda Marvel Sinematik Evreni filmlerinin geri kalanına Disney Plusta ücretsiz olarak akış halinde katılacak.

Kara Dul Disney Plus maliyeti
İken Kara Dul Disney Plus akışı olacak, aboneler yoluyla filmi satın almak da cüzdan açık hazırlamak gerekir Premier Access üzerinden Disney Plusın 29,99 $ fiyat noktasında.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.