Bizim Hikaye dizisi ilk bölüme saatler kaldı

14.09.2017
72
Bizim Hikaye dizisi ilk bölüme saatler kaldı

Bizim Hikaye dizisi sonunda başlıyor! FOX’un çok konuşulan yeni dizisi Bizim Hikaye 1. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Konusunun duyulmasından itibaren adından fazlaca söz ettiren ve herkesin merak ettiği Bizim Hikayenin 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Filiz karakteri üzerine kurulu Bizim Hikaye bu akşam seyircisiyle buluşacak.

Bizim Hikaye dizisinden merakla beklenen ilk bölüm fragmanı geldi. Kendisine bile vakit ayıramayan Filiz’den şans isteyen Barış bir yana, kardeşleri ve babasına bakmak zorunda olan Filiz bir yana.. Her yere yetişmeye çalışırken yorgun düşen Filiz ile Bizim Hikaye bu akşam ekranlarda..

BİZİM HİKAYE 1. BÖLÜM ÖZETİ

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filizin en yakın arkadaşı Tülayın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filizin başına gelen kötü bir olay hayatına Barışın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filizin hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filizin kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filize yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filizin başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barışın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barışın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

BİZİM HİKAYE 1. BÖLÜM FRAGMAN

BİZİM HİKAYE Perşembe akşamı FOX’ta başlıyor!

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu Bizim Hikaye dizisi, 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yanı sıra, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

14 Eylül Perşembe günü ekrana gelecek olan dizi, altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatacak. Baba Fikret’in (Reha Özcan) sorumsuzluğu sebebiyle, çocukların en büyüğü Filiz (Hazal Kaya) kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdindedir. Filiz, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış (Burak Deniz) girecek. Burak, hem Filiz’in kalbini kazanmak hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Aile zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri sızlatan olaylar yaşayacak. Ne olursa olsun her türlü zorluğun üstesinden gelecek bu ailenin hikayesi için şimdiden nefesler tutuldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.