Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı Özeti 9 Aralık

02.12.2018
74
Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı Özeti 9 Aralık

Bir Litre Gözyaşı dizisi 10. Bölüm Fragmanı Özeti 9 Aralık kanald Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı izle Bir Litre Gözyaşı Son Bölüm yeni Fragmanı seyret

Bir Litre Gözyaşı 9. Bölüm özeti; Handenin beklenmedik hamlesini gören Cihan, Mahirden uzak durmaya karar verir. Cihana açılma konusunda bu sefer çok kararlı olan Mahir Cihana onu sevdiğini söylemenin yollarını ararken, Ali de Cihanın gönlünü almak için elinden geleni yapmaktadır. Kimse üzülmesin diye her zaman pozitif kalmaya çalışan Cihan, hastalığının yarattığı psikolojik etkileri derinden hissetmeye başlar. Handeyi üzmemek için Mahirden kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihanın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figenin tüm uyarılarına rağmen Aliyi Cihandan uzak tutmanın yollarını aramaya başlar.

Selinin de kışkırtmalarıyla Cihan ve Mahir arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlayan Hande ise, Cihanın annesi ve babası için hazırladığı yıldönümü sürprizine Aliyi de dahil edince dörtlü arasındaki dengeler yeniden değişir.

Diğer yandan Güzinin aldığı hediye ile kıskançlık krizine giren Elif, Sedatın karanlık dünyasında dönüşü olmayan işlere bulaşarak kendini ve ailesini tehlikeye sürüklemektedir.

Bir Litre Gözyaşı 9. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.