Atv Kuruluş Osman 43. Bölüm Tanıtımı 27 Ocak Seyret

22.01.2021
74
Atv Kuruluş Osman 43. Bölüm Tanıtımı 27 Ocak Seyret

Atv Kuruluş Osman 43. Bölüm Tanıtımı 27 Ocak Seyret Kuruluş Osman Son Bölüm Yeni Fragmanı izle

Kuruluş Osman42.Bölüm özeti:
Osman Bey Haçlı ittifakına kafa tutuyor Nefes kesen aksiyon sahnesi Türk dizi tarihinin en iddialı aksiyon sahnelerinin yer aldığı 42nci bölüme, Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla karşı karşıya geldiği nefes kesen savaş sahnesi damgasını vuracak. Osman Bey, çağrısı üzerine Söğütteki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından şehit edilen Türk beylerinin intikamını almak üzere canını ortaya koyarak savaşa girecek. Tekfurlar toplanıyor haçlı ittifakı kuruluyor

Konstantinopolisten gönderilen yeni birlikler sayesinde güçlenen Nikola, cüretini artırarak bölgedeki tüm tekfurları bayrağı altında topladığı bir Haçlı ittifakı kuracağını ilan eder. Kayı Beyi olduktan sonra hedefine İnegöl Kalesini koyan ve Türk boylarını birleştirmek üzere harekete geçen Osman Bey; Nikolayı engellemek için zekice bir harekat planlar. Osman Bey, Ertuğrul Beyin vasiyeti uyarınca yeni bir hatun alacağını Bala Hatuna bildirirken; Dündar Bey ise beyliğini kabul etmiş göründüğü yeğenine karşı plan kurmaktan ve beylik üzerindeki iddiasından vazgeçmez.

Papanın ajanlarının planı ne?

Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla girdiği ölüm kalım savaşı nasıl sonuçlanacak? Osman Bey, Nikolaya destek için gönderilen Bizans ordusunu durdurabilecek mi? Nikolanın Haçlı ittifakı planı dengeleri nasıl değiştirecek? Bala Hatun, Osman Beyin evlilik kararını nasıl karşılayacak? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak? Papanın ajanları Nikolanın planına nasıl destek verecek?

Kuruluş Osman 43. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.