Aşk ve Gurur dizisinin yayın günü değişti 4. yeni bölüm fragmanında

26.03.2017
69
Aşk ve Gurur dizisinin yayın günü değişti 4. yeni bölüm fragmanında

Aşk ve Gurur dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın günü değişen Aşk ve Gurur dizisi 4. bölümünden itibaren her Salı akşamı Show Tvde ekrana gelecek. Aşk ve Gurur dizisinin 4. bölüm fragmanında Zeyneple Kenanın arasındaki gerilim devam etmektedir

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslanın yaptığı Show TV dizisi aşk ve Gurur artık Salı günleri yeni bölümleriyle ekrana geliyor. İlk bölümünden itibaren Pazar günleri ekrana gelen Aşk ve Gurur dizisi reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynepin hikayesini anlatan “Aşk ve Gurur”un başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıranın yanı sıra Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, levent ülgen ve Ayfer Dönmez paylaşıyor. Taner Akvardarın yönetmenliğini üstlendiği “Aşk ve Gurur” yeni bölümü ile yeni gününde 28 Mart Salı saat 20.00de Show TVde.

AŞK VE GURUR 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aşk ve Gururun Salı akşamı ekrana gelecek 4. bölümünde; Oturdukları evin aslında Kenanın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeyneple Kenanın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para kazanmak istemektedir. Bu konuda da Selimden yardım ister ve Şevvalin bir davasını alır. Şükran ve Aliyle vakit geçirdikten sonra eve geç kalan İpek, babası Mahmuttan dayak yer ve evden kaçar. Şükran ve Ali, İpeke sahip çıkarlar. İpek gizlice Esen ailesinin evinde kalmaya başlar. Şevval, Kenanın Tarıkla birlikte yapacağı projeyi baltalamak için entrikalar peşindedir.

AŞK VE GURUR 4. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.