Aşk ve Gurur 4. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor!

28.03.2017
90
Aşk ve Gurur 4. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor!

Show TV ekranında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Aşk ve Gurur 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Aşk ve Gurur dizisi bundan böyle Salı akşamları izleyenleri ile buluşacak. Aşk ve Gurur dizisi yeni bölümde Zeynep ve Kenan arasında yaşanan gerilim tüm hızıyla sürerken Zeynep oturdukları evin aslında Kenanın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenince şaşkına dönecektir.

Aşk ve Gurur 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.Yayınlanmaya başladığı ilk üç bölümde Pazar akşamları izleyenleri ile buluşan Aşk ve Gurur dizisi 4. yeni bölüm ile birikte bundan sonra Salı akşamları izleyenleri ile buluşacak. Yapımcılığını Limon Filmin üstlendiği Aşk ve Gurur dizisinin başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. Aşk ve Gurur dizisi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Kenan ve Zeynep arasında yaşanan gerilim tüm hızıyla devam ederken Zeynep oturdukları evde Kenanın çocukluğunun geççtiğini öğrenince büyük şok yaşayacaktır. Aşk ve Gurur bu akşam Show TV ekranında.

AŞK VE GURUR 4. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk ve Gururun Salı akşamı ekrana gelecek 4. bölümünde; Oturdukları evin aslında Kenanın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeyneple Kenanın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para kazanmak istemektedir.

Bu konuda da Selimden yardım ister ve Şevvalin bir davasını alır. Şükran ve Aliyle vakit geçirdikten sonra eve geç kalan İpek, babası Mahmuttan dayak yer ve evden kaçar. Şükran ve Ali, İpeke sahip çıkarlar. İpek gizlice Esen ailesinin evinde kalmaya başlar. Şevval, Kenanın Tarıkla birlikte yapacağı projeyi baltalamak için entrikalar peşindedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.