Adı: Zehra 12. yeni bölüm fragmanında Serkan gerçeği öğreniyor

12.05.2018
77
Adı: Zehra 12. yeni bölüm fragmanında Serkan gerçeği öğreniyor

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Adı: Zehra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Adı: Zehra dizisinde Zehradan günlüğü alan Serkan kardeşinin başına gelenlerin baş sorumlusunun kim olduğunu anlamıştır. Peki Serkan şimdi ne yapacaktır? Adı: Zehra 12. yeni bölümü ile bu akşam izleyici ile buluşuyor.

Adı: Zehra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Adı: Zehra dizisinde Serkan, Zehranın günlüğünü okuduktan sonra gerçeği öğrenir. Peki Serkan şimdi ne yapacaktır? Adı: Zehra 12. yeni bölümü ile bu akşam Fox TVde.

ADI: ZEHRA 12. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Zehradan günlüğü alan Serkan, kardeşinin başına gelenlerin baş sorumlusunun kim olduğunu artık anlamıştır. Bu Nadirden başkası değildir. Öfkeden deliren Serkan şimdi ne yapacaktır? Serkanın her şeyi öğrendiğini anlayan Şuleyse, oğlunu korumak için bir kez daha büyük bir plan yapar.

ADI: ZEHRA 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Öte yanda Hayal, ailesini öldürdüğünü öğrendiği kayınpederi Bayramla yüzleşir. Bayram bunu neden yapmıştır, ondan bunu kim istemiştir? Bayram her şeyi anlatacak mıdır? Bu sırada Muratın hastalığı da ilerlemektedir ve bu durum Hayali son derece zor bir tercihe zorlayacaktır. Şerminin mahkemesi yaklaşırken Kadir, Zehranın Gencoya gerçeği anlatmadığını görünce delirir. Artık daha sert bir eylem almak zorunda hisseden Kadir, Zehrayı ve evdekileri şok eden bir hamle yapar. Kadire rağmen Genco ve Zehra aşklarını yaşayabilecek midir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.