8. Gün dizisi konusu ve oyuncuları

21.02.2018
74
8. Gün dizisi konusu ve oyuncuları

Ay Yapım’ın iddialı dizisi 8. Gün’ün ilk fragmanlar İşte 8. Gün konusu ve oyuncuları

8. Gün dizisi konusu nedir oyuncuları kimler? 8. Gün dizisi ne zaman başlıyor? Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Ceyda Düvenci ve Buğra Gülsoy’un dizisi 8. Gün hakkında son haberler

Ay Yapım’ın Şubat 2018’de atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizisi 8. Gün’den yeni fragmanlar geldi. Çarpıcı konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken 8. Gün’de Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş başrollerde oynuyor.

atv’nin merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün”; oyuncuları, bitmeyen temposu ve sürekli yükselen bir merak duygusuyla izleyiciyi ekran başına toplayacak. Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar’ın yapacağı “8. Gün”ün senaristliğini Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır yapıyorlar.

8. GÜN 2. BÖLÜM FRAGMANI

Çok yakında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan “8. Gün” ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor.

atv’nin merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün”; oyuncuları, bitmeyen temposu ve sürekli yükselen bir merak duygusuyla izleyiciyi ekran başına toplayacak. Ölen annesinin ürettiği yazılımın peşine düşen karanlık adamlarla karşı karşıya gelen Bahar’ın değişen hayatını konu alan 8. Gün dizisinin çekimleri başladı.

8. GÜN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Liva Lostuvalı’nın yapacağı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Toprak Karaoğlu’nun üstleneceği dizinin konusu kulislere sızdı. Aselsan’da çalışan mühendislerin peş peşe ölmesi veya öldürülmesi, yeni icatlar yaptıkları iddia edilen bilim insanlarının aynı uçak kazasında hayatını kaybetmesi, yıllardır tartışılır. Kamuoyunun aslını astarını merak ettiği bu konular ”8. Gün” dizisinde işlenecek.

Çok yakında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan “8. Gün” ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor.
Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı ”8. Gün” Şubat 2018’de ekrana gelecek.

MC Film ve 03 Medya’nın Netflix projesinde adı geçen Burcu Biricik, sonunda Ay Yapım’ın ‘8. Gün’ dizisi için anlaştı! Hikayesi ağırlıklı kadın merkezli olan dizinin senaryosunu ise İçerde’nin senaristleri Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise Hilal Saral yapacak.

Etkileyici bir baba-kız öyküsünü konu alacak olan 8. Gün dizisinde, Burcu Biricik’in babasını ise Musa Uzunlar canlandıracak. Cast ve senaryo çalışmaları devam eden 8. Gün dizisi, Ocak ayı sonunda atv’de yayınlanacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.