4N1K 9. yeni bölüm fragman Yaprak ve Barış zor durumda

07.09.2018
73
4N1K 9. yeni bölüm fragman Yaprak ve Barış zor durumda

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi 4N1K 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen 4N1K dizisi ekrana gelecek olan 9. yeni bölümde Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Barış ve Yaprak zor durumda kalır. Ela Hocanın anlattıklarından etkilenen Ali ise öğretmenine yardım etmeye karar verir. 4N1K 9. yeni bölümü ile bu akşam Fox TVde

Cuma akşamları ekrana gelen sevilen romantik komedi dizisi 4N1K 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox TV ekranından izleyenleri ile buluşan 4N1K dizisinin başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek, Sina Özer, Cemrehan Karakaş, Burak Yörük gibi genç oyunların yanı sıra Bülen Alkış, Beyti Engin gibi usta isimler yer alıyor.

4N1K 9. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Yaprak ve Barış zor durumda kalıyor. Ela Hocanın anlattıklarından etkilenen Ali ona yardım etmeye karar veriyor. Oğlunu bulmak için Ali çeteyi seferber ediyor. Yaprak ile Barışı sürekli yan yana bulan çete duruma el koyuyor. Kendine mesafe koyan çete ile Yaprakın arası ilk kez bozuluyor.

4N1K 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Tekin ve Jülide, Elaya Barış ve Yaprakla konuşup her şeyi inkar etmesi için baskı yapıyor. Sinan ile arası açılan Ece yaptığı seçimden dolayı çok pişman oluyor. Sinanla konuşmaya çalışan Ece beklemediği bir tepki alıyor. Okula yeni gelen öğrenci ilginç tavırları ve hakkında çıkan dedikodular nedeniyle büyük gizem yaratıyor. Müdür ile arasını iyi tutmaya çalışan Yaprak, yeni öğrenciye rehberlik yapmaya gönüllü oluyor. Ancak Tuna hiç de göründüğü gibi bir çocuk değildir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.