Yasak Elma Dizisi 97. Bölüm Sesli Fragmanı 8 Şubat Özeti

Yasak Elma Dizisi 97. Bölüm Sesli Fragmanı 8 Şubat Özeti

Yasak Elma Dizisi 97. Bölüm Sesli Fragmanı izle 8 Şubat Özeti 2021 pazartesi fox tv

Yasak Elma 96. Bölüm özeti: Çağatay, Cansuyla yaşadıklarından sonra, Yıldızla arasını düzeltmeye çalışır. Yıldız olanlardan habersiz, Cansuyla görüşmeye devam ederken; Çağatay, Cansuyu onlardan uzaklaştırmanın yollarını arar. Ender ve Şahika, Hasan Aliden darbe yemekten usandıklarından daha hasar verici planlar yapmaya karar verirler. Ancak sonunda olan Şahikaya olacaktır.

Enderin ve Yıldızın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahikaya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Haliti ve çocuklarını avucunun içine almış, Halitle evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldızın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldızın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldıza anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

Yasak Elma FOX ta

Yasak Elma 97. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.