Yasak Elma 27. Bölüm Fragmanı izle 17 Aralık 2018 Pazartesi

Yasak Elma 27. Bölüm Fragmanı izle 17 Aralık 2018 Pazartesi

Yasak Elma 27. Bölüm Fragmanı izle 17 Aralık 2018 Pazartesi Fox tv Yasak Elma dizisi 27. Bölüm Fragmanı seyret Yasak Elma Son Bölüm yeni Fragmanı

Yasak Elma 26. Bölüm özeti;
Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrinin kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihanı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halitin elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldızın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argunla (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldızı kocası Halit Argundan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldıza hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldızın hayatında bunlar olurken, Zeynepin çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihanın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynepin bilmediği şey ise Alihanın Halitin ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldızın vereceği karar sadece kendini değil Zeynepi de etkileyecektir.

Yasak Elma 26. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.