Yasak Elma 118. Bölüm Sesli Fragmanı Seyret 1 Kasım Özeti

Yasak Elma 118. Bölüm Sesli Fragmanı Seyret 1 Kasım Özeti

Yasak Elma 118. Bölüm Fragmanı izle

Yasak Elma 117. Bölüm özeti Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken, Ender ve Asuman’ın başka planları vardır.

Yıldız, Çağatay ve Kumrudan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecektir.

YASAK ELMA 116. BÖLÜM ÖZETİ
Yıldız, Çağatay ve Kumru birlikteliğini belgelemek ve intikam planını harekete geçirmek için kolları sıvarken, Çağatay ve Kumru olacaklardan habersiz görüşmeye devam ederler.
Arzunun gelişiyle sarsılan Ender, yeni bir düşman edineceğini anladığı için onu göndermenin yollarını arar.

HİKAYE
Hasan Alinin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Alinin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatayın Yıldızla arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.

Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir hayli şımartmıştır. Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbula döner dönmez, babasının sahibi olduğu yalıya yerleşir.

Kumru oldukça güzel, modern, pervasız ve özgüvenlidir. Babasının imkanları, kendi fiziki özellikleri, eğitimi ve alt yapısı sayesinde kimseye müdanası olmayan bir kadındır.
Yıldız sürekli sosyete ve moda dergilerine kapak olan Kumruyu kendine rol model olarak benimser.

Zehra Amerikaya yerleşmiştir. Ender ise patlama sonrası iyileştikten sonra Kayayla birlikte Londraya taşınır. Beraberlikleri bir süre çok mutlu ilerlese de, zamanla monotonlaşmaya başlar. Ender, Londrada sıradan bir kadın olmaktan mutlu değildir. Uzun süren tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Alinin ölümü sonrası Çağatay yaşadığı bunalımın da etkisiyle işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür.
Ender Kayadan ayrılıp İstanbula geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır.

Ender İstanbul daki hayatına hızlı bir dönüş yaparken, Yıldız da Çağatayı yeniden kazanma telaşındadır.

Yasak Elma 118. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.