Yargı 11. Bölüm Sesli Fragmanı 28 Kasım Özeti

Yargı 11. Bölüm Sesli Fragmanı 28 Kasım Özeti

Yargı 11. Bölüm Fragmanı izle kanald Yargı 11. Bölüm Sesli Fragmanı 28 Kasım Özeti

Yargı dizisi 10. Bölümde Ceylin ve Ilgaz arasındaki gerilim devam ederken, Engin bambaşka bir plan hazırlığı içine giriyor! 21 Kasım Pazar günü yayınlanan Yargının 10. yeni bölümünde neler oldu? Yargı 10. bölümüyle HD kalitede Kanal Dde! Yargının 10. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı heyecanla beklenen 10. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Yargı 10. Bölümde neler yaşandı? Yargı 10. Bölüm full izle! Yargı dizisi 10. Bölümde neler oldu? Engin hedefinde kim var? Ceylin mi Ilgaz mı? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Denizin başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal Dde!

Yargı, 21 Kasım Pazar günü yayınlanan 10. Bölümde Ceylinin kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgazla arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır.

Ilgazın Ceyline olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir. Enginin tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir. Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar. Pars herkesten gizlediği sırrıyla yüzleşmek zorunda kalır. Metin bir yandan Çınarı korumaya çalışırken bir yandan da hayatlarına sorgusuz sualsiz dahil olan Merdanla mücadele eder. Gül ise yaptığı hataların telafisi için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Ilgaz ve Ceylin, yeni bir davanın içinde karşı kulvarlarda çarpışırken; hiç beklemedikleri bir anda ikisini de büyük bir çıkmaza sokacak bir gerçek yüzlerine çarpar. Bilmedikleri, bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğudur.

Yargı yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00de Kanal Dde!


Yargı 11. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.