Yalnız Kurt Dizisi 8. Bölüm Fragmanı 18 Mart Seyret

Yalnız Kurt Dizisi 8. Bölüm Fragmanı 18 Mart Seyret

Yalnız Kurt 8.Bölüm Fragmanı. Yalnız Kurt Son Bölüm Fragmanı izle Yalnız Kurt Dizisi 8. Bölüm Fragmanı 18 Mart Seyret


Yalnız Kurt 7.Bölüm özeti
Altay, Miranın verdiği görevi yerine getirmek üzere, Kafkasyada bir hapishanededir. Altay, hapishanede kendisini nelerin beklediğini bilmeden, kurtarması gereken kişiyi arar! 5 numaraya ulaşabilmek ve yoluna devam edebilmek için bu zorlu görevin üstesinden gelmek zorundadır. Bunun için her türlü riski göze alır. Mira da, uydu bağlantıları ile bir yandan Altayı takip ederken diğer yandan da Yıldırım Projesinin peşindedir. Sezai Sirmen Paşaya suikast düzenleyerek göze giren Nizam ise yeni görevi için beklemektedir.

Hapishanedeki görevin Altaya verilmiş olması Nizamı rahatsız etmiştir. Sare de ortadan kaybolan Altay için endişelidir. Açık açık dile getiremese de her fırsatta Altayın nerede olduğunu öğrenmeye çalışır. Altayın Mira ile gitmiş olduğunu öğrenen Doğan durumdan işkillenir. Altayın ortadan kaybolması nedeniyle, Davut da endişelidir. Yalnız Kurta güvense de, atacağı yanlış bir adımın hayatına mal olacağını bilmektedir. Sare bir yandan Altay için kaygılanırken başında daha büyük bir bela vardır, Elanın babası, Esranın eski kocası Levent! En sonunda Leventten kurtulmak için Vikinge giden Sareye Viking yardımcı olabilecek mi? Vikingin hamlesi soruna çözüm olmayınca, Sare Leventle nasıl hesaplaşacak? Doğan ise Rus ve Fransızların dahil olduğu pazarlıktan payını almanın peşindedir.

Altayın fabrikaya yerleştirdiği Akif görevinin başındadır. Yıldırım Projesinin devam edebilmesi için malzeme tedariğinin nasıl olacağı ise Gündüz ve Davutu düşündürmektedir. Sezai Paşanın yerine gelen Ulvi Paşaya güvenebilecekler midir? Aldığı emirle Yıldırım Projesinin izini süren Ulvi Paşa ise izleri Selçuklu Alüminyum Fabrikasına ulaşabilecek mi? Altayın hapishanede karşısına çıkan ve ondan yardım isteyen gizemli adam kim? Altay o adamın sırrını çözebilecek mi yoksa yeni bir tuzağa mı düşecek? Yalnız Kurt cehennem çukurunda nasıl hayatta kalacak?

Yalnız Kurt fragman 8.Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.