Yalı Çapkını 29. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 29. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 29. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanı seyret Yalı Çapkını 29. Bölüm Fragmanı özeti Yalı Çapkını 29. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 28. Bölüm özeti Kazım’ın Ferit’le olan kavgası işleri Seyran ve Ferit için iyice zorlaştırır. Abidin, işi bıraktığını ve Ferit’le olanları Suna’ya anlatır ve ona evlenme teklif eder. Ferit’ten sonra Seyran da Suna ile Abidin’i öğrenir.

Saffet Ağa, Saffet ve abisi Tarık’ı da alarak Kazımlara tanışmaya gider. Suna tüm bu olanlar karşısında çaresiz kalırken, Seyran’ı ise bir sürpriz beklemektedir. Halis Ağa’nın Kazım’a öfkesi Hattuç ile de aralarını bozarken, İfakat planını titizlikle uygulamaya devam eder. Ferit’i ise birden fazla tehlike beklemektedir.

Yalı Çapkını son bölümde, kendisine el kaldıran Ferit’in özrünü ve “Bunun geri dönüşü olmaz” lafını dinlemeyen Seyran, “Bitti artık” ifadelerini kullandı.

Evden çıkarken Gülgün’le karşılan Seyran, “Oğlunuz ona verdiğiniz sözler yüzünden bu hakkı kendinde görüyor. Lüften benden değil, ondan hesap sorun” dedi.

“BEN ÇOK YORULDUM ANNE”
Oğlunun yanına giden Gülgün, “Hadi git dedenin haberi olmadan bunu hallet. Git karını al, gel” deyince Ferit de “Ben gitmek istemiyorum. Bunu bana Seyran yaptırıyor. Ben çok yoruldum anne, bıktım” dedi.

İFAKAT’TAN PELİN’E DESTEK
Aynı anlarda annesinin yanına giden Pelin, İfakat’ı görünce şoke oldu. Zerrin ile anlaştıklarını söyleyen İfakat, ona “Sen konuştuklarımızı Pelin’e anlatırsın” deyip yalıya gitti.

SEYRAN, BABA EVİNDE
Baba evine dönen Seyran, “Ferit’i bir daha görmek istemiyorum” dedi. Sonrasında da halasına ve annesine de durumu anlattı.

İfakat’tan Seyran’ın gittiğini öğrenen Halis Ağa, Seyran’ı aradı. Eve gelmeyeceğini söyleyen Seyran, “Torununuz sonunda bana el de kaldırdı” dedi.

“KIZ MI ALDIK OYUNCAK BEBEK Mİ?”
“Kız mı aldık, oyuncak bebek mi?” diye Kazım’a tepki gösteren Halis Ağa, “Eğer kızın akşama dönmezse senin de buraya dönmene gerek yok” ifadelerini kullandı.

Eve giden Kazım, Seyran’ın yalıya gitmek istememesi üzerine ona şiddet uyguladı.

ABİDİN İLE FERİT KARŞI KARŞIYA
Ferit’i işlemek için hamle yapan İfakat, ayrılmak isterse onu destekleyeceğini söyledi. Ardından da Abidin ile Suna’nın birlikte olduğunu söyledi.

Buna çok kızan Ferit, Abidin’in karşısına dikilip “Doğru mu Suna’yla sen? Konuşsana, ‘Öyle bir kansızlık yapmadım’ desene. Hani benden bir şey saklamıyordun? Yazıklar olsun sana” dedi.

Abidin, “Sevdim oğlum. Asıl ahlaksızlık sarhoşken baldızını öpmek” deyince Ferit ona yumruk attı.

ABİDİN, SULTAN’A SALDIRDI
Ferit’e her şeyi Sultan’ın söylediğini zanneden Abidin, Sultan’a “Kork benden” diyerek saldırdı.

Hemen İfakat’a giden Sultan ise sessiz kalması gerektiğini, Halis Ağa’nın her şeyi İfakat’tan duyacağını öğrendi.

FERİT, SEYRAN’A GİTTİ
Akşam Seyran gelmeyince daha da sinirlenen Halis Ağa, Kazım’ın suratına telefonu kapattı. Sofrada gözyaşlarını tutamayan Ferit’e de kızan Korhan, “Benim torunum hiçbir kız için ağlayamaz” dedi.

Yemek sonrası Seyran’a giden Ferit, onun ne istediğini sordu. Bunun üzerine Seyran asla yalıya dönmeyeceğini belirtti.

Aynı anlarda Latif’e istifa etmek istediğini ifade eden Abidin, yalıyı terk etti.

ZERRİN, KAZIM’LA BULUŞTU
Seyran’ı yalıya götüreceğini söyleyen Kazım, evin kapısında karşısına çıkan Zerrin ile görüşmeyi kabul etti.

Korhanlardan istediği tazminatı alabilecek avukat bir arkadaşı olduğunu söyleyen Zerrin, Seyran’ın uzun süre bekar kalmayacağını ifade etti.

“BOŞANACAKSINIZ!”
Zerrin’den sonra eve gelen Kazım, Seyran’a “Ayrılmak mı niyetin?” diye sordu.

Seyran, “Kararlıyım” deyince de “Düşündüm, taşındım. Ferit’in seni düşürdüğü durum, Halis Ağa’nın bana sözleri canıma tak etti. Konu kapandı, boşanacaksınız” dedi.

KAZIM’DAN HALİS KORHAN’A REST
Halis Ağa’yı arayan ve onunla görüşmeye yalıya giden Kazım, Seyran’ın gelmek istemediğini, kızını ezdirmeyeceğini ifade etti.

FERİT, SEYRAN’I ALMAYA GİTTİ
Gülgün arayıp durumu Ferit’e anlatırken, Korhan soluğu Seyran’ın kapısında aldı. “Yürü gidiyoruz Seyran” diyen Ferit, onu kucaklarken Kazım geldi.

Kazım, Seyran’ı yollamayacağını söylerken damadına da hakaret etti. Bunun üzerine Ferit de “Kızını satmak mı adamlık?” deyince Kazım Ağa, ona tokat attı.

Ferit’in Seyran’ı almaya gelmesi ve Kazım’ın ona tokat atması sosyal medyada gündem oldu. İşte o yorumlardan bazıları…

“Dedesinden yediği tokatla yurt dışına gitmeyi düşünen Ferit’ten, kayınbabasından yediği tokata rağmen seyrana el uzatan Ferit’e geldik”
“Seyran çok abarttı”
“Zerrin ve İfakat’ın planı tıkır tıkır işliyor”
“Bu oyunu boz Seyran”
“Ferit’in değişimi beni şaşırtıyor”
“Kazım’ın bir tek Ferit’e tokat atmadığı kalmıştı o da oldu”
“Seyran nasıl suçlu duruma düştü ben anlamadım”
“Ferit evliliğine sahip çıktı”
“Seyran değil, yalıdaki herkes onunla değişecek”

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Yalı Çapkını 29. Bölüm Fragmanı

Dizi 1: Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm Fragmanı

Dizi 2: Ateş Kuşları 13. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.