Yalı Çapkını 27. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 27. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 27. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanı seyret

Yalı Çapkını 26. Bölüm özeti Seyran, Ferit’i Pelinlerde gördükten sonra eve geri döner ama burnundan solumaktadır. Zerrin, istediği gerginliği yaratmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Kazımlar iftarda Korhanların misafiri olurlar. Masada Suna ve Saffet’in durumu da konuşulunca Ferit teknede Saffet’le bir görüşme daha yapmaları için Kazım’dan onay alır.

İşlerin ilerlemesi Suna’yı da Abidin’i de kahrederken Abidin Suna’ya bir teklif yapar. Zerrin’in yeni hamlesi Seyran’ı tedirgin edince, önlemini kimsenin beklemediği şekilde alır.

BEN SANA NASIL GÜVENEYİM FERİT?
Yalı Çapkını son bölümde; Ferit ve annesinin konuşmalarını duyan Seyran, “Bırak beni. Bunu bir kız için bile düşünmeniz çok kötü. Söylesene ben sana nasıl güveneyim? Ben az önce ne duydum ya? Git Pelin’e haber ver. Daha çok bekler” dedi.

SEYRAN YÜZÜĞÜNÜ TAKMADI
Bunun üzerine Ferit’in “Bunlar geçmişte kaldı. Bizim ilişkimiz daha başlamamıştı” sözlerine yanıt veren Seyran, “Kafanda ayrılık varken yaptıklarını hatırla. Hiç mi rahatsız olmadın benim elimi tutarken, öperken?” ifadelerini kullandı.

Eşine yüzüğünü geri veren Ferit, maruz kaldığı her şey için ondan özür dilese de Seyran bunu kabul etmedi.

ORHAN’DAN İFAKAT’A TEHDİT
Ferit sabah işe giderken Seyran’a “Yüzüğünü tak lütfen. Seni seviyorum” yazarken Orhan da İfakat’a Zerrin’in tehlikeli olduğunu ifade edip Halis Korhan’ı eve dönmeye ikna etmesini söyledi.

SUNA’YA TALİP ÇIKTI
Kahvaltıda Suna’ya bir talip bulduğunu belirten İfakat, yemek organize ettiğini söyledi. Bu duruma Seyran ve Asuman tepki gösterse de karar değişmedi.

ZERRİN, SEYRAN’IN KARŞISINDA
Ardından Seyran, Suna ve Esme alışveriş yaparken onları takip eden Zerrin, Seyran’ın karşısına çıktı. Seyran’a Ferit’in verdiği sözlerin tam ortasında olduğunu ifade eden Zerrin, onu her şeyi masada konuşmakla tehdit etti.

PELİN OLDUĞU SÜRECE BİZE MUTLULUK HARAM
Durumu geçiştiren Seyran, eve gittiğinde olanları ablasına anlatıp “Bu kız hayatımızda olduğu sürece bize mutluluk falan yok. Haram” dedi.

SUNA TALİBİ SAFFET İLE GÖRÜŞTÜ
Akşam Suna’nın talibi Saffet ile buluşmasına eşlik etmeye giden Seyran ve Ferit, eve dönünce olanı biteni değerlendirdi. Eşinden kendisine güvenmesini isteyen Ferit, eskisi kadar suçu olmadığını belirtti.

Sabah eve giden Suna, halasından karşı tarafın izdivacına talip olduğunu öğrendi. Haberi duyunca üzülen Suna, Hatice’nin “İstanbul’a geldik diye söz hakkı senin sanma” dedi.

SEYRAN, PELİN’İN EVİNDE
Bu sırada Seyran’ı arayan Zerrin onunla konuşmak istediğini ifade etti. Önce görüşmeyi kabul etmeyen Seyran, Zerrin Hanım annesiyle konuşmakla tehdit edince onların evine gitti.

Kapıdan içeri baktığında Pelin ile Ferit’i sohbet ederken gören Seyran yıkıldı.

ORTALIK FENA KARIŞACAK
Seyran ile Ferit’in tartışmalarına ve Zerrin’in planına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları..

“Ferit ya da Seyran ‘Biz zorla evlendirildik ama şimdi birbirimizi seviyoruz’ demeli”
“Seyran da Ferit de sözünü tutmadı”
“Ferit ve Seyran her zorluk karşısında birlik olmalı”
“Zerrin sayesinde daha da yakınlaşacaklar gibi”
“Yapma Ferit artık”
“Seyran bu hikayenin en masum karakteri”
“Zerrin bu kadar gurursuz, şuursuz olmamalı. Yazık”
“Ferit ağırlığını koymalı artık”
“Ortalık fena karışacak”
“Zerrin yanlış yaptı”

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Yalı Çapkını 27 Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.