Yalı Çapkını 22. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 22. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 22. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanı seyret Yalı Çapkını 22. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Yalı Çapkını 21. Bölüm özeti Seyran ile konuştuktan sonra duyduklarından hem öfkelenen hem de etkilenen Halis Ağa, yalıda ve işyerinde yeni kurallar getirir. Ferit’i de işlere dahil eden Halis Ağa’nın sözleri çok ağır olur. Seyran ise kendinden beklenmeyen bir hamle yapar. Suna ile Abidin’in arasındaki duygular yoğunlaşır.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı, Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını 24 Şubat Cuma akşamı 21. bölümüyle ekranlara gelecek. Seyran’ın Halis Ağa ile konuştuğu yeni bölümde, Pelin ile yüzleşen Seyran’ın Ferit ile yakınlaşması dikkat çekti. İşte Yalı Çapkını’nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı.

20. Bölümün Konusu;

Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Yali Capkini 22 Bolum Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.