Vatanım Sensin 31. yeni bölüm ile sezon finali yapacak Video

Vatanım Sensin 31. yeni bölüm ile sezon finali yapacak Video

Vatanım Sensin 31. yeni bölüm sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kanal Dde ekrana gelen Vatanım Sensin sezon finalinde ortalık karışıyor. Kemal Paşaya suikast girişiminde bulunuluyor. Cevdet ise bunu engellemek için ne gerekiyorsa yapacağını söylüyor. Vatanım Sensin 31. yeni bölüm sezon finalinde Vasili orduya ihanetten infaz edilecek mi merakla bekleniyor.

Vatanım Sensin 31. yeni bölüm ile sezon finali yapacak. Yeni bölüm fragmanlarında ise heyecan dorukta. Cevdetin Mustafa Kemal Paşaya suikast girişiminde bulunulacağını öğreniyor. Cevdetin bunu nasıl engelleyeceği ise oldukça merak ediliyor. Cevdet, Mustafa Kemal Paşadan gelen emirle Azizeye Yunan Ordusundaki vazifesinin bittiğini açıklar. Azize ve ailesi tarafından sevinçle karşılanan bu haber, Ankaraya gitmeleri için de tüm engelleri kaldırır. Büyük badireler atlatarak geldikleri bu nokta, Cevdet ve Azizeye derin bir nefes aldırır.

Vatanım Sensin merakla beklenen sezon finaliyle bu akşam saat 20.00de Kanal Dde!

VATANIM SENSİN 31. BÖLÜM SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

Fakat İngiliz Charles Hamiltonın da bazı planları vardır. Tevfiki kullanarak, Mustafa Kemal Paşaya suikast düzenlemeyi planlar. Suikast emrinin şifrelerini çözen Yakup, Cevdeti uyarır. Savaşın geleceği için Mustafa Kemal Paşanın canının her şeyden önemli olduğunu ve bu suikasti engelleyebilmek için derhal harekete geçilmesi gerektiğini bilen Cevdet, yeni bir plan yapar. Ankarada meclisin açılmasının her şeyden mühim olduğunu savunan Cevdet yeni bir adım atacaktır.

Mustafa Kemal Paşa ile karşı karşıya gelen Tevfik ne yapacak? Cevdet, Mustafa Kemal Paşaya planlanan suikasti engelleyebilecek mi? Azizenin aldığı mektuptaki hakikat ne?

VATANIM SENSİN 31. BÖLÜM SEZON FİNALİ 1. FRAGMANI

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdetin Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?
Ali Kemalin oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdetin de tuzağıyla büyük bir oyuna gelir ve dengeler değişir. Vasili, önce yargılanır ardından infaza gönderilir. Ali Kemalin abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının bu gururlu davranışından dolayı artık Yunan ordusuna ait tüm sempatisini siler atar. Vasili, oğlu Ali Kemali kurtardığı için vatana ihanetten infaz edilecek mi?

Cevdetin ise artık tüm yaşananlardan dolayı Yunan ordusuna en ağır darbeyi vurmak için büyük bir planı vardır. Fakat bu planın çok büyük sorumlulukları da beraberinde gelecektir. Cevdetin hayatı hatta ailesinin hayatı bile riske girebilir. Cevdetin Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.