Seni Kimler Aldı 8. yeni bölümde yer yerinden oynayacak Video

Seni Kimler Aldı 8. yeni bölümde yer yerinden oynayacak Video

ATV ekranında yayınlanan Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Seni Kimler Aldı dizisi yeni bölümde Aynurun korkunç şüpheleri vardır Bütün oklar Cerene yönelmiştir. Bu şüpheleri gidermek için Ceren kendine has yöntemlere başvrurur. Seni Kimler Aldı 8. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Seni Kimler Aldı dizisi yeni bölümde Aynurun korkunç şüpheleri vardır. Bütün okların Cereni göstermesi Cereni farklı bir plan yapmaya iter. Peki Ceren suçsuzluğunu ispatlayabilecek midir? Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek.

SENİ KİMLER ALDI 8. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aynurun korkunç şüpheleri vardır. Bütün oklar Cerene yönelmiştir. Bu şüpheleri gidermek için Ceren akla hayale gelmedik bir plana başvurur.
Cahidenin açıkladığı sırla allak bullak olan Talat, Barışı Cerenden kurtarmaya yemin eder. Cerenin ise pes etmeye niyeti yoktur.

SENİ KİMLER ALDI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zehranın Barıştan umudunu kesmesi için şeytani bir Oyun oynar. Zehra kahrolmuş, paramparça olmuş, gözyaşları içinde çekip giderken Barış son hamlesini yapacaktır.

Bu kez Zehrayı ikna etmeyi başarabilecek midir? Ceren, Talattan gelen beklenmedik bir hamleyle sarsılır. Bunun acısını çıkartmaya kararlı olan Ceren, Suatı da bu savaşa dâhil eder.

Gülümser ve Cahide arasındaki ipler iyiden iyiye gerilmiştir. Köşeye sıkışan Gülümser, Cahideye karşı elindeki kozu kullanır. Banunun cesedi ortaya çıkacak mıdır? Bu arada ansızın Çamay Konağına gelen bir misafir ise Aynura hayatının şokunu yaşatacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.