No: 309 57. bölüm fragman da Lale şirkette çalışmaya başlıyor Video

No: 309 57. bölüm fragman da Lale şirkette çalışmaya başlıyor Video

No: 309 57. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TVnin sevilerek izlenen dizisi No: 309 57. yeni bölüm fragmanında Lalenin kıskançlıkları bu kez haklı çıkar. No: 309 57. yeni bölümde Lale, Onur yeni asistanı olarak şirkette işe başlar.

No: 309 57. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. fox tvde yayınlanan sevilen dizi No: 309 57. yeni bölümde Lale bu kez fazlasıyla haklı çıkıyor. Ardından şirkette işe başlayan Lale ile Onur arasında eğlenceli sahneler yaşanıyor.

NO: 309 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Şirkette yeni bir asistan çalışmaya başlar asistanın rahat tavırları filizin gözünden kaçmaz ve laleyi uyarır lale onura güvense de halasının gazıyla soluğu şirkette alır. Asistanın tavırlarından rahatsız olan Lale şirkette çalışmaya başlar.

Yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Özlem Tokaslan ve Suat Sungur yer alıyor

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onurun uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.