No: 309 55. yeni bölümde Onur ve Kurtuluşun başı dertte Video

No: 309 55. yeni bölümde Onur ve Kurtuluşun başı dertte Video

No: 309 55. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Fox TVnin sevilerek izlenen dizisi No: 309 55. yeni bölümde Onur, Emirin dayısı rahatsızlanınca ona bakmayı teklif eder. Ardından Lale ve Onur arasında iddialaşma başlar. No: 309 55. yeni bölüm izleyenlere eğlenceli sahneler sunacak.

No: 309 55. yeni bölüm ile ekrana gelerek eğlenceli anlar yaşatacak. Onur ve Lale arasındaki iddialaşmaya Nilüfer ve Kurtuluş da dahil olunca ortalık karışır. Onur ve Kurtuluş için başta her şey yolunda giderken birden Emir ve Gülşah ortadan kaybolur.

NO: 309 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Onurun Emire tek başına bakamayacağını düşünen Lale bu teklife pek sıcak bakmaz. Bu durum ikili arasında bir iddialaşmaya döner. Bu iddialaşmaya Nilüfer ve Kurtuluş da dahil olur. 2 gün boyunca çocuklarına bakacak olan Onur ve Kurtuluş için başta her şey yolunda giderken birden Emir ve Gülşah ortadan kaybolur.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur ve Lale aileleriyle harika bir otelde tatil yapmaktadırlar. Lale ve Onura uzun zamandan sonra, bu huzur çok iyi gelmiştir. Aşklarını tazelerler. Aileleri de keyifli vakit geçirmektedir, ta ki Betül, Erol ve Filiz gelene kadar. Lale ve Onur onların gelmesine gerilse de, mutluluklarının bozulmasına izin vermezler. Bu arada Onur ve Kurtuluşun, Lale ve Nilüfere büyük bir sürprizi vardır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.