Hayat Şarkısı final bölümün nasıl son bulacak Fragmanda Video

Hayat Şarkısı final bölümün nasıl son bulacak Fragmanda Video

Hayat Şarkısı final bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kanal Dnin sevilen dizisi Hayat Şarkısı bugün final yaparak ekranlara veda edecek. Hayat Şarkısı final bölümünde Hülya, çok zor bir kararla karşı karşıya kalır.

Hayat Şarkısı final bölümü ile bu akşam ekranlara veda edecek. Kanal Dde ekrana gelen Hayat Şarkısı final bölümünde Hülyanın kararı herkesi şok ediyor.

Hülya ve Mahir, polisler tarafından tutuklanıyor! Başta Kerim olmak üzere herkes, sebebini merak ediyor!
Hülya, mutlu geçen anların ardından polislerin kapıya dayanmasıyla adeta şok olur. Sebebini bilmediğin bir durum için karakola Mahir ile götürülür. Kerim ise Hülyanın bu yaşadığı sıkıntılardan artık bıkmıştır. Hülya neden polisler tarafından karakola getirildi?

HAYAT ŞARKISI FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMANI

Kerim ve Hülyayı bekleyen gelecek nasıl olacak? Hülya, çok zor bir kararla karşı karşıya kalır. Kerim ve Hülyanın mutlu bir hayata devam etmesi beklenirken oluşacak sorun nasıl bir son hazırlayacak?

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerim, Mahir ve Bayram yaptıkları başarısız operasyon denemeleri sonrasında kendilerini terapistin karşısında bulurlar. Bu arada Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gitgide artmaktadır.

Kerim artık bütün bunlara bir son vermeye karar verir ancak ne yapacağını bilememektedir. Çözüm yolu yine Mahirden gelir. Kerimin bu son manevrası Hülyanın yelkenlerini indirmesine yetecek midir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.