Deli Gönül 4. yeni bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkacak mı Video

Deli Gönül 4. yeni bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkacak mı Video

Ekranların yeni dizisi Deli Gönül 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Deli Gönül dizisi yeni bölüm fragmanında Fatmanur ve Kadir aşkı kan kaybetmeye devam ediyor. Peki Kadir ve Fatmanur gerçeği öğrenebilecek mi? Deli Gönül 4. yeni bölümü ile Pazartesi akşamı Fox TV ekranında..

Fox TV ekranında yayınlanan yaz dizisi Deli Gönül 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını 25 Filmin üstlendiği yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğanın yer aldığı Deli Gönül dizisinin başrollerinde Tuvana Türkay, Murat Ünalmış, Çiğdem Batur, ve Ahmet Eruğrul gibi usta isimler yer alıyor. Deli Gönül yeni bölümü ile Pazartesi akşamı izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

DELİ GÖNÜL 4. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Fatmanurun evet demesi ile Kadirin tüm umutları yok olur. Artık Kadiri ayakta tutacak tek şey kızı Şükrandır.
Türkan, sevdiği adamın aşkını kazanabilmek için çok tehlikeli bir karar alacak, bu karar herkesin hayatını değiştirecektir.
Kadir ve Fatmanur aşklarının hesabını sormak için yanıp tutuşurken yaralı kalplerini teselli etmek için uğraşacaklardır.

DELİ GÖNÜL 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kadir, kedisine söylenen yalanların hesabını soracak, bu durum Hayrinin ona olan düşmanlığını körükleyecektir. Hayrinin yalanları ve kendi yanlış kararlarının sonucunda, Nuran gerçekleri saklamak için çok tehlikeli bir hamle yapacaktır.
Kadir ve Fatmanur, yüreklerinde solmayan aşklarını yeşertecek umutları birbirlerinin gözlerinde arayacaklardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.