Çocuklar Duymasın Dizisi 2. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı Video

Çocuklar Duymasın Dizisi 2. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı Video

İlgiyle izlenen ve her yeni bölümü merakla beklenen Çocuklar Duymasının bu haftaki 2. Bölümünün 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanın ilki dilini arı sokan Haluka neler olacağı yönündeyken bu seferki ikinci fragman ise daha can alıcı nitelikte. Eminenin kız kardeşi Nefes Terapisti Hayriye iş başında! Haluku terapiyle kurtarabilecek mi?

Ekranlara ışık hızıyla gelen Çocuklar Duymasın ilk olarak hayatımıza 16 Ocak 2002de TGRTde girmişti. O günden bu güne dek ara ara kendini unutturup sezon finali ya da final yaptılarsa da bir şekilde hayatımızda kalmaya devam ediyorlar. Hem her kesime hitap etmesi hem de kurgunun güzel ve izlenilmeye değer olması aynı zamanda içimizden birilerinin yansıtıldığı düşüncesi insanları bu diziyi izlemeye teşvik ediyor. İçeriğin yanı sıra sevilen oyuncu kadrosu ve çekim ekibiyle de zirve ile döndüğünün garantisini hem nicelik hem nitelikte göstermiş durumda.

23 Temmuz 2017 Pazar günü saat 20.00de ilk bölümüyle Kanal D ekranlarına gelen Çocuklar Duymasın deyim yerindeyse zirvede döndü. Herkesin merakla beklediği diziyi kimileri sürekli aynı konular ve kişiler olduğundan ötürü eleştirse de yapımcısı ve senaristi birol güven bütün endişeleri kırdı ve başarıya ulaştı. Adından eskisinden de fazla söz ettirecek ve daha da eğlenceli bölümler sunmak adına her türlü prodüksüyondan çekinmeyen dizinin yeni bölüm fragmanı hazır bile. Başrollerini; Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Dominant Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna)ın paylaştığı diziye, Kükrek Kadriye lakabıyla Suzan Kardeş ile Zero Tunanın kızı rölünde Öykü Güven (Merve) kadroya dahil edildi. Bakalım yeni bölümlerde seyirciyi ne heyecanlar ve sürprizler bekliyor olacak?

2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Yeni bölüm fragmanından da gördüğümüz kadarıyla bu sefer de kadroya Eminenin kız kardeşi rolünde Hayriye girdi. Nefes Terapisti olan Hayriyenin bakalım kimlere faydası dokunacak?

Zirveye oturan Çocuklar Duymasının yeni bölümü her Pazar saat 20.00de Kanal D ekranlarında olacak.

Tamer Karadağlı
Taş Fırın Haluk

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.