Çoban Yıldızı dizisi 14. yeni bölüm fragmanı yayimlandi video

Çoban Yıldızı dizisi 14. yeni bölüm fragmanı yayimlandi video

Çoban Yıldızı dizisinin merakla beklenen 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çoban Yıldızı yeni bölümünde Zühre’nin gidişini bir türlü hazmedemeyen Seyit ne yapacağını bilemez. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Çoban Yıldızı bu akşam FOX TVde.

Çoban Yıldızı yepyeni bir bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecanla beklenen Çoban Yıldızı 14. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Çoban Yıldızı yeni bölümünde Zühre’nin gidişi ile Seyiti zor günler bekliyor…

ÇOBAN YILDIZI 14. BÖLÜM ÖZETİ

Çoban Yıldızı dizisinde bu hafta bütün Karakaya ailesinin önünde Zühre’nin namusu tescillenmiştir. Ancak bu Zekkar’ı durdurmaya yetmez. intikam hırsıyla herkesi karşısına alır. Fikret’in ise artık Zekkar’ın yaptıklarına tahammülü kalmamıştır, o da kılıçlarını çeker. Zühre’nin gidişini bir türlü hazmedemeyen Seyit ne yapacağını bilemez. Necmi saldırı sonrası Seyit’i yanına almak ister ama Seyit henüz kararını vermemiştir. Sırma kızının kim olduğunu öğrenirken yalnız değildir. Zekkar ona Sırma’dan daha önce ulaşacaktır. Bu hesaplaşma herkesin hayatında yeni bir dönemin başlangıcıdır.

ÇOBAN YILDIZI 14. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.