Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümünde Derin ölecek mi? Video

Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümünde Derin ölecek mi? Video

Bu Şehir Arkandan Gelecek 20. bölüm ile final yaparak ekranlara veda edecek. ATVde ekrana gelen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin son bölümünde düğününde babası tarafından vurulan Derin ve bebekleri ölüm kalım savaşı veriyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümünde Ali intikam yemini ediyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 20. yeni bölüm ile final yapacak. Kerem Bursinin başrol oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde Ali annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetme ihtimali karşısında yıkılıyor.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez intikam almaya karar verir. Bu defa ne olursa olsun Tekin yaptığının bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Şahin, oğlunu zapt etmeye çalışsa da ok yaydan çıkmıştır. Tekin ise polise yakalanmamak için sürekli yer değiştirir. Ancak Belgin ve Yiğitin desteği sayesinde Ali, Tekini ülkeyi terk etmek üzereyken bulur. Ali, annesinin öldürüldüğü yerde Tekini tuzağa düşürür. Artık hiç kimse için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülce polise verdiği ifadede Şahini suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahinin geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar. Babası hapisteyken şampiyon olup altın kemeri almanın hiçbir anlamı kalmamıştır. Derin ve Rauf, Aliyi tekrardan motive edebilmek için uğraşırlar. Ancak işleri oldukça zordur. Çaresiz kalan Rauf Anne hapisteki Şahinden yardım ister. Yiğit, Tekinden intikam almak için şansını son bir kez daha deneyecektir. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyunur. Gemiye Luiginin kaçak mallarını yükleyip polise ihbar eder.

Amacı Tekinin tarihi eser kaçakçılığından hapsi boylamasıdır. Tekin ise Yiğit ve Belginden bir adım önde olmak için tedbirini çoktan almıştır. Ancak malları ortadan kaybolan Luiginin tepkisi çok sert olacaktır. Sonunda Şahinin mahkeme günü gelip çatar. Gülce, Ali ve ailesinden intikam almaya kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan biri işin tüm seyrini değiştirecektir. Büyük finale sadece 1 bölüm kala “Bu Şehir arkandan Gelecek”te çifte düğün telaşı var! Pek çok zorluğa aşklarıyla göğüs geren Ali ve Derin, sonunda mutlu bir aile olabilmek için nikah masasına oturur. Ancak onlarla birlikte birbirlerine olan sevgilerini ebedileştirecek bir çift daha vardır: Şahin ve Nesrin…Renkli görüntülerle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak unutulmaz düğünde gerçekleşecek sürpriz bir gelişme ise izleyicileri şoke edecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.